KumRok Oy

Olemme vuonna 2013 perustettu rengas- ja autohuoltoliike. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinassa osoitteessa Voivalantie 24E. Matkaa meille on Kaarinan keskustasta noin 2 kilometriä Piikkiön suuntaan. Teemme työmme uusilla, nykyaikaisilla laitteilla ja hyvällä ammattitaidolla. Asiakkaamme voivat odottaa työn valmistumista toimiston odotustilassa lehteä lukien ja teetä tai kahvia nauttien. Palvelemme ystävällisesti ja asiantuntevasti.

Tarjoamme edullista merkkiliiketason palvelua, unohtamatta ystävällistä ja joustavaa asiakaspalvelua. Pääyhteistyökumppaneitamme ovat Bridgestone, Michelin, Nokian renkaat, Varaosat Turku, Örum-Turku, AD-Turku, Fixus ja Kaarinan Varaosa. Kuulumme valtakunnalliseen Autofit-autokorjaamoketjuun, josta saamme ajankohtaista tietoa ja koulutusta autokorjaamoalalta.

KumRok Oy on Sami Kummunmäen ja Tommi Rokan perustama yritys.

Samilla on 3 vuoden kokemus Ford ja Nissan merkkihuollon varaosavastaavan ja huoltomyyjän tehtävistä. Hän on valmistunut auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Samilla on lisäksi kokemusta rengasasentajan tehtävistä.

Tommi on koulutukseltaan autonasentaja ja omaa kokemusta rengasasentajan sekä autokorjaajan tehtävistä. Hän on myös työskennellyt varaosavastaavana Ford ja Nissan merkkihuollossa.

Yrityksen palveluksessa on kaksi kokenutta autonasentajaa ja myymälässä vahvan VAG ja Saab kokemuksen omaava huolto- ja rengasmyyjä, jolla on myös asentajakokemusta. Lisäksi työllistämme rengassesongissa useita rengasasentajia.

Koulutamme itseämme ja kehitämme toimintaamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Teemme työtä asiakkaan etua ajatellen, koska tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

Tervetuloa ystävällisen palvelun paikalliseen rengas- ja autohuoltoliikkeeseen!

Terveisin yrittäjät Sami ja Tommi