KumRok Oy

Olemme vuonna 2013 perustettu rengas- ja autohuoltoliike. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinassa osoitteessa Voivalantie 24E. Matkaa meille on Kaarinan keskustasta reilu 2 kilometriä Piikkiön suuntaan. Teemme työmme uusilla, nykyaikaisilla laitteilla ja hyvällä ammattitaidolla. Asiakkaamme voivat odottaa työn valmistumista toimiston odotustilassa lehteä lukien ja teetä tai kahvia nauttien. Palvelemme ystävällisesti ja asiantuntevasti.

Tarjoamme edullista merkkiliiketason palvelua, unohtamatta ystävällistä ja joustavaa asiakaspalvelua. Pääyhteistyökumppaneitamme ovat Bridgestone, Nokian renkaat, Atoy, Örum-Turku, AD Varaosamaailma, Fixus ja Kaarinan Varaosa. Kuulumme valtakunnalliseen Autofit-autokorjaamoketjuun, josta saamme ajankohtaista tietoa ja koulutusta autokorjaamoalalta.

KumRok Oy on Sami Kummunmäen ja Tommi Rokan perustama yritys.

Samilla on 3 vuoden kokemus Ford ja Nissan merkkihuollon varaosavastaavan ja huoltomyyjän tehtävistä. Hän on valmistunut auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Samilla on lisäksi kokemusta rengasasentajan tehtävistä.

2021 yrityksen toiseksi omistajaksi vaihtui  VAG ja Saab kokemusta omaava Harry Lundström. Hän on toiminut KumRok Oy:n asiakapalvelussa vuodesta 2018 alkaen.

Palveluksessamme on kolme vuosien kokemuksen omaavaa autonasentajaa ja rengasasentaja. Lisäksi työllistämme rengassesongissa useita rengasasentajia.

Koulutamme itseämme ja kehitämme toimintaamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Teemme työtä asiakkaan etua ajatellen, koska tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

Tervetuloa ystävällisen palvelun paikalliseen rengas- ja autohuoltoliikkeeseen!

Terveisin yrittäjät Sami ja Harry